opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Bio-ethanol haard Stavanger

997,00

Of betaal in termijnen vanaf 33,23 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen

Bio-ethanol haard Stavanger

Bio-ethanol haard Stavanger van Glow Fire lijkt erg op een klassieke houtkachel. Alleen het voordeel is dat je deze biohaard overal vrij kunt plaatsen zonder vaste rookkanaal aansluiting nodig te hebben. Je hebt hierdoor overal een gezellige sfeerhaard met echt vuur als blikvanger die 1 op 1 de looks van een houtkachel heeft. Alleen dan op een duurzame milieuvriendelijke en gezonde manier met bio-ethanol als brandstof.

Veiligheid op eerste plaats bij Biokachel Stavanger

Veiligheid staat bij biokachel Stavanger op de eerste plaats. Door echt vuur in je gebouw is veiligheid zeer belangrijk. Bio-ethanol haard Stavanger is rondom volledig gesloten waardoor er geen directe toegang is tot het vuur. Door het openen van een deur bij biohaard Stavanger heb je toegang tot de TÜV gecertificeerde bio-ethanol brander en het vuur. De deur is voorzien van glas zodat je volledig zicht hebt op het mooie vuur. Om nog meer het sfeerhaardgevoel te krijgen kun je rondom het vuur uit de keramische biobrander keramische houtblokken leggen.

Juiste gebruik bij bio ethanol haard Stavanger

Om de veiligheid nog meer te waarborgen van de bio ethanol haard bergen is er in Rvs brander gebruik gemaakt van keramische wol. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vloeibare bio-ethanol brandstof opgenomen wordt. Vergelijk dit met de werking van een spons. Door de absorberende werking van de keramische wol is er geen direct contact tussen de overtollige bioethanol vloeistof in de brandkamer en de vlammen. Vul de Rvs brander nooit verder met bio-ethanol dan tot de tekst MAX in de brander.

Biohaard Stavanger in woonkamer of buiten

Plaats biohaard Stavanger in je woonkamer of buiten op het terras in je veranda of onder de overkapping. Je creëert hiermee een gezellige sfeer. Echt vuur zorgt door de vlammen altijd voor een magische beleving en extra sfeer. Met de verstelbare schuif van de interne Rvs biobrander bepaal je zelf de hoogte van de vlammen, verbruik van de brandstof en warmteafgifte. Bio-ethanol is een zuivere brandstof die geen residu zoals roet en rook uitstoten. Hierdoor is de luchtkwaliteit in huis veel beter en gezonder dan bij een houtkachel, pelletkachel, gaskachel of petroleumkachel.

Gezondheid voorop bij bio-ethanol haard Stavanger

Gezondheid is zeer belangrijk, belangrijker dan gezelligheid van een sfeerhaard. Bio-ethanol haard Stavanger heeft je gezondheid voorop staan. Daarom is het kiezen voor een biohaard verstandiger en beter dan het plaatsen van een houtgestookte kachel. Het resultaat van verbranding door bio ethanol is dat de Stavanger sfeerhaard water, stoom en koolstofdioxide produceert. De hoeveelheid koolstofdioxide of CO2 die vrijkomt bij het verbranden van bio alcohol uit de biokachel gedurende 3 uur is bijna gelijk aan de hoeveelheid CO2 die wordt geproduceerd bij het branden van 2 kaarsen van gemiddelde grootte!

Voordelen van bio-ethanol haard Stavanger:

 • Geen rook en geur
 • Geen rookkanaal nodig
 • Geen onderhoud nodig (geen as en roet)
 • Geen installatie
 • Zowel binnen als buiten te plaatsen

Afmetingen Stavanger kachel:

 • Breedte: 440 mm
 • Diepte: 300 mm
 • Hoogte: 960 mm

Specificaties:

Brander inhoud: 1 L
Type brander: Keramisch
Veiligheid: Brander met lekbescherming
Vermogen: 2 kw
Brandduur*: 4-6 uur
Verbruik*: ca. 0,25 L per uur
Gewicht: 30 kg
Garantie: 2 jaar
Certificering: TUV

tuv

* Aan brandduur en verbruik mogen geen garanties aan worden verleend. Dit is afhankelijk van type brandstof en instelling van vlammenschuif.

Bezoek de showroom van Biohaarddesign
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: +31 (0)40 2826080
info@biohaarddesign.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items