opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Pellet Luchtverwarming 30 tot 300 kW ketel

Artikelnr: 10000188

Uitvoering

6.655,00

Of betaal in termijnen vanaf 221,83 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen
Merk
Kipi

Pellet luchtverwarming ketel

Pellet luchtverwarming ketel verwarmt in een korte tijd een ruimte. De grootte de te verwarmen ruimte is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de isolatie waarde. De warme lucht wordt door een buis bovenop de pellet heater Ventura de ruimte ingeblazen. Het is mogelijk om hier een volledige buizen systeem op aan te sluiten die de warmte door de gehele werkplaats verspreid. Op deze manier heb je een voordelige verwarming die kleine tot hele grote ruimtes verwarmt. Je hebt al een pellet heater van 30 kW tot maar liefst 300 kW. Zo is er voor iedere ruimte met goede of slechte isolatie een manier om te gaan besparen op de energiekosten.

Pellet luchtverwarming ketel bespaart energiekosten

Met een pellet luchtverwarming ketel bespaar je flink op je energiekosten. Met eerder een minimale besparing van 50% bespaar je nu als snel 70% op de huidige energiekosten. Verwarmen met pellets is dus een zeer voordelige manier om je magazijn hal te verwarmen. Daarom wordt een pellet luchtverwarming ook vaak een magazijn hal verwarming of tuinkassen verwarming genoemd. Ze zijn uitermate geschikt voor de middelmatige ruimtes zoals magazijnen, tuinkassen, garages en andere werkplaatsen of ruimtes. Door de krachtige lucht ventilator wordt de warme de ruimte van het gebouw ingeblazen.

Op een makkelijke manier meerdere ruimtes verwarmen

Het is zeer eenvoudig om met de pellet luchtverwarming kachel op een makkelijke manier meerdere ruimtes te verwarmen. Door de kanalisatie uitgang aan de bovenzijde sluit je daar een aluminium luchtcirculatie buis op aan. Door in de luchtslang diverse luchtroosters aan te brengen kan de warme lucht op verschillende plaatsen verspreid worden. Met één pellet heater verwarm je dus meerdere ruimtes in een gebouw of een groot oppervlak.

Kenmerken pellet luchtverwarming kachel

De pellet luchtverwarming kachel is uitgerust met een aparte pellet bunker. De pellets worden automatisch vanuit de pellet voorraad tank naar de pelletkachel getransporteerd via een lucht slang. De reiniging van de brander gebeurt volledig automatisch, het is dus niet nodig dit zelf handmatig te doen. Ook het overtollige as wat achter blijft in de brander wordt automatisch verwijdert. Waarna als de asla vol is je deze eenvoudig los kunt koppelen van de pellet heater. Het is dus niet nodig om de industrie pelletkachel open te maken. Door het geringe onderhoud wat nodig is worden de jaarlijkse onderhoudskosten geminimaliseerd.

Voordelen van verwarmen met de pellet luchtverwarming ketel 30 tot 300 kW

pellet luchtverwarming energie besparen

Besparing


We maken gebruik van alle voordelen van pellets, een innovatieve brander met de effectieve controle. Dit betekent dat het verwarmen van je ruimte ecologisch en zuinig zal worden als nooit tevoren! Het geeft een aanzienlijke verlaging van de brandstofkosten die een van de belangrijkste redenen is waarom je kiest voor te verwarmen met een pelletkachel.

comfort met pellet heater

Comfort


De Ventura pellet luchtverwarming ketel zijn dankzij het innovatieve ontwerp en de intelligente besturing nagenoeg onderhoudsvrij. Het toezicht op de werking van de pellet ketel kan draadloos worden gedaan met behulp van een speciale mobiele applicatie of een computer met internettoegang.

milieu vriendelijk verwarmen

Milieuvriendelijk


Deze pellet heaters voldoen aan de strengste normen voor de uitstoot van schadelijke stoffen naar de atmosfeer. Bovendien gaat het verbranden van pellets gepaard met het minimaliseren van de hoeveelheid as en stof en helpt het de stookruimte schoon te houden. Besparing, comfort en ecologie zijn de drie belangrijkste onderscheidende kenmerken van pellet luchtverwarming kachels.

Werking pellet heater

Dankzij het gebruik van thermostatische regelaars is het mogelijk om de lucht zo te verdelen dat een onafhankelijke temperatuur wordt gehandhaafd in elk van luchtverwarming kanalen. Om een juiste berkening te maken voor het vermogen (kW) wat je nodig hebt ontvangen we graag de volgende informatie.

  1. De m3 inhoud van de te verwarmen ruimte. (berekening lxbxh)
  2. Gewenste temperatuur
  3. Isolatie waarde

Pelletkachel luchtverwarming compleet geleverd

Pellet luchtverwarming wordt compleet geleverd met een verwijderbare asla voor het makkelijk leeg maken van de as. Roterende brander die de achtergebleven restanten automatisch naar de asla transporteert. En met een ruime pellet voorraad tank waaruit de pellets automatisch naar de pellet heater getransporteerd worden. Hierdoor hoef je niet steeds houtpellets bij te vullen en kun je langere tijd genieten van voordelige warmte.

Levering pellet luchtverwarming

Je kunt pellet luchtverwarming op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte. Wanneer je over gaat tot het bestellen van pellet luchtverwarming ketel is het niet mogelijk deze nog te retourneren. Doordat de pellet heater speciaal voor je besteld moet worden, valt deze buiten het wettelijke herroepingsrecht. Dit is ook van toepassing wanneer je de pellet luchtverwarmer in de showroom of via e-mail besteld.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items