opc_loader

Pelletboiler

Pelletboiler verwarmt uw woning op een duurzame energie zuinige manier. Door te verwarmen met een milieuvriendelijke pelletboiler bespaart u minimaal 50% vergelijkbaar met de huidige energiekosten op aardgas. Bij het verwarmen dmv diesel, olie of gas gaat het voordeel van pelletboilerverwarming richting de 70%. Het is daarom zeker interessant om de voordelen van een pelletbolier te overwegen. Zeker nu men ook nog een subsidie van de Nederlandse regering ontvangt van minimaal €2500,00 op de aanschaf van een pelletboiler.

Wij adviseren altijd het gebruik van een buffervat samen met een pelletboiler. Omdat men oa hierdoor ongeveer volgens berekeningen van producenten gemiddeld 30 % aan pellets bespaart tov wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een hygiëneboiler. Op deze manier wordt tevenst het continu moduleren van de pelletboiler tegen gegaan. Ook wordt het rendement verhoogt van uw pelletboiler in combinatie met een hygiëneboiler. Doordat u in het buffervat een reserve aan energie opbouwt kan u hiermee een langere tijd overbruggen en grote temperatuursverschillen opvangen.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Pelletboilerverwarming als vervanging van de cv installatie.

Een pelletboiler heeft als voordeel dat het zowel de radiatoren als de warm water voorziening verwarmt dmv pellets. Pelletboilerverwarming heeft standaard een ingebouwde boiler met een rvs warmte wisselaar van een aantal liter zodat men het saniatair water kan gebruiken. Hierdoor heeft u geen extern buffervat nodig zoals bij een pelletketel wat ruimte besparend werktin het voordeel van de pelletboilerverwarming.