opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Thermoflux

1 Artikelen

Milieuvriendelijke verwarming

Thermoflux is gespecialiseerd in het ontwikkelen van energie- en milieuvriendelijke hoogrendement pelletketels. De Thermoflux Pelling Eco is de nieuwste pellet Cv ketel die voldoet aan de strengste milieuvoorschriften. Daarnaast staan de Thermoflux pelletketels bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Of je nu alleen je woning wilt verwarmen of ook het complete warm water systeem aan wilt sluiten? Met de Thermoflux Pelling Eco pelletketels is het allemaal mogelijk.

Zuinig in verbruik

Doordat het stoken op houtpellets steeds populairder wordt is de vraag afgelopen jaren enorm gestegen. Thermoflux speelt met haar Cv pelletketels daar op in. Het verwarmen met een Thermoflux pelletketel bespaart al snel 30-50% op de energiekosten. Maar alleen een besparing is natuurlijk niet voldoende, het oog wil ook wat. Daarom heeft Thermoflux, met de Pelling Eco serie, moderne strak vormgegeven pellet Cv ketels ontwikkeld.

Technische innovatie

Om de juiste pelletketels te ontwikkelen werkt Thermoflux samen met diverse experts. Door deze samenwerking worden door Thermoflux ontwikkeld volgens de laatste innovatieve technologieën. Hierdoor hebben alle Thermoflux Pelling Eco modellen een CE markering. Ook staan deze pelletketels vermeld op de subsidie lijst van Rvo.nl. Je ontvangt dus minimaal € 3200,00 subsidie op de aanschaf van een Thermoflux Pelling Eco pellet ketel.