opc_loader

Thermoflux milieuvriendelijke verwarming

Thermoflux is gespecialiseerd in het ontwikkelen van energie zuinige hoog rendement milieuvriendelijke pelletketels. De Thermoflux Pelling Eco is de nieuwste Pellet Cv Ketel die voldoet aan de strengste milieu voorschriften. Daarnaast heeft Thermoflux het gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Hierdoor zijn de Pelling Eco pelletketels gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Of u nu alleen wilt verwarmen of ook het complete warm water systeem aan wilt sluiten? Met de Thermoflux Pelling Eco pellet ketels is het allemaal mogelijk.

 

Thermoflux zuinig in brandstof verbruik

Door dat het stoken op houtpellets steeds populairder wordt ook in Nederland stijgt de vraag naar alternatieve verwarming ipv aardgas. Thermoflux speelt met haar Cv pelletketels daar op in. Het verwarmen met een Thermoflux pelletketel bespaart u snel 30-50% op uw energiekosten. Alleen een besparing is vaak niet voldoende het oog wil meestal ook wat. Daarom heeft Thermoflux met de Pelling Eco serie moderne strak vormgegeven Pellet Cv Ketels ontwikkeld.

 

Technische innovatie bij Thermoflux

Om de juiste Pelletketels te ontwikkelen werkt Thermoflux samen met diverse experts. Door deze samenwerking worden door Thermoflux creatieve ideeën ontwikkeld volgens de laatste innovatieve technologieën. Wat weer ten goede komt aan de Pelletketels zoals de Pelling Eco serie. Hierdoor hebben alle Thermoflux Pelling Eco modellen een CE markering. Ook staan de Thermoflux Pelling Eco Pelletketels vermeld op de subsidie lijst van Rvo.nl. U ontvangt dus minimaal €3200,00 subsidie op de aanschaf van een Thermoflux Pelling Eco pellet ketel.