opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

CV Pelletkachel Garda 28 kW

Hierom bestel je een pelletkachel cv bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy 
pelletkachel uit italie

5.475,00

Uitvoering

Kleur

Extra

Ventilator optie

Of betaal in termijnen vanaf 182,50 p/m. Meer info
Heb je vragen over dit product?
Kenmerken
Merk:
Magikal
Vermogen:
26-28 kw
Te verwarmen ruimte m³:
tot 650
Type:
Vrijstaand
Model:
Normaal
Cv aansluiting:
Ja
Ventilator:
Optie

Cv pelletkachel Garda 28 kW

Cv pelletkachel Garda 28 kW heeft een nominaal vermogen van 25,5 kW. Hiervan verwarmt 23 kW de verwarmingsleidingen en wordt 2,5 kW afgegeven aan de ruimte middels de stralingwarmte. Hierdoor is de Garda 28 kW geschikt voor een ruimte te verwarmen van 630 m³. De 28 kW in de naam staat voor het maximale vermogen wat de pellet cv kachel kan geven, maar met berekening gaan we altijd uit van het nominale vermogen. De Garda pelletkachel Cv is volledig voorbereid voor directe aansluiting op het verwarmingssysteem. Het is enkel nodig om een aftakking te maken van de 22 mm (3/4 ") leidingen. Alle componenten die zorgen voor een goede en veilige werking zijn in de Garda 28 kW pelletkachel ingebouwd.

Sanitair warm tapwater met pelletkachel cv Garda 28 kW

Pelletkachel cv Garda 28 kW kan voorzien worden van een speciaal pakket zodat je er direct sanitair warm tapwater mee kunt gebruiken. Je hebt dan alleen nog een externe boiler nodig die aangesloten wordt op de cv pelletkachel. De overige onderdelen voor het opwarmen van bijvoorbeeld het douchewater zit in de Garda 28 kW kachel ingebouwd. Dit vereenvoudigt het gebruik en veel gemak bij de installatie van een pellet cv kachel. Je hebt namelijk geen extra onderdelen meer nodig die ook geïnstalleerd moeten worden. Wat ook weer ruimte bespaart op de plaats waar je de cv pelletkachel wilt monteren.

Automatische werking van pelletkachel Cv Garda

Garda 28 kW pelletkachel Cv werkt volledig automatisch indien je wenst. Met een instelmogelijkheid van 3 ontstekingen en uitschakelingen per dag kun je de kachel precies zo programmeren dat het voor u warm is binnen wanneer nodig. Door het nieuwe automatische cleaning systeem van de branderport is ook het dagelijkse onderhoudt aan de cv pellet kachel verdwenen. Daarbij zorgt dit ervoor dat er een extra lage emissie van verbranding is wat het rendement e goede komt. Het enige wat overblijft qua onderhoud is het leegmaken van de asla, maar dat is bij 1 of 2 keer per week voldoende.

Altijd zicht op het vuur bij de Cv pelletkachel Garda 28

Met het nieuwe schone ruit systeem door extra lucht langs de ruit te blazen blijf je altijd zicht op het vuur houden bij de Cv pelletkachel Garda 28. Dus geen hinder meer na enkele uren dat het glas zwart is geworden door het verbranden van de pellets. Een natuurlijk vuurspel verhoogt nog altijd het sfeer gevoel in de woning. Ondanks het vuur wordt de kachel zelf bijna niet warm. Bij de meeste modellen is alleen de voorzijde met het venster wat heet wordt en waarvoor men uit moet kijken. Maar ook heeft Magikal hier aan gedacht. Zo is de deur van de Cv pelletkachel Garda uitgerust met dubbel glas voor extra veiligheid.

Voordelen Garda 28 pelletkachel Cv:

 • Automatische cleaning van branderpot
 • Schoonruitsysteem
 • Dubbelglas voor meer veiligheid
 • Programmeren van 3 ontstekingen en stops per dag
 • Volledig voorbereid voor directe aansluiting op verwarmingsysteem
 • Kan direct aangesloten worden op het sanitair tapwater (meerprijs)

Technische specificaties:

 • Vermogen: 25,5 kW
 • Warm water vermogen: 23 kW
 • Straling warmte aan ruimte: 2,5 kW
 • Te verwarmen ruimte: 630 m³ (580 - 930 m³)
 • Rendement: >92%
 • Afmetingen (bxdxh): 64,5 x 61 x 128 cm
 • Pellet voorraad: 55 kg
 • Rookkanaal uitgang: 80 mm
 • Gewicht: 230 kg
 • Energieklasse: A+
 • Certificering: Ecodesign 2022

Maak je kleur keuze:

cv pelletkachel garda kleuren

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Cv Garda 28 kW op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contactgegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511 KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Pelletkachel CV Gran Paradiso 23kW 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items