opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 1179
€ 1885
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model

Ambiente & Calore Pelletkachels

Ambiente & Calore pelletkachels zijn zeer milieuvriendelijke verwarmingsbronnen die het behoud van de natuur hoog in het vaandel hebben staan. Door te verwarmen met een pelletkachel van Ambiente & Calore worden broeikasgassen en CO² uitstoot sterk verminderd, dit levert een enorme milieu besparing op. Hierdoor is het niet verwonderlijk dat de Nederlandse regering subsidie verleent op de aanschaf van een pelletkachel, Ambiente & Calore probeert hier zoveel mogelijk op in te spelen met zijn moderne en designvolle pelletkachels. Ambiente & Calore heeft zijn eigen verwarmingssysteem ontwikkeld waardoor een zeer hoog rendement wordt behaald in combinatie met lage emissies. Het stoken met een pelletkachel van Ambiente & Calore zorgt voor de minst mogelijke belasting voor het milieu en flinke verlaging op de huidige energierekening t.o.v. aardgas.

Meer Comfort door Ambiente & Calore

De passie van Ambiente & Calore is altijd geweest een hoog rendement te behalen en te zorgen voor een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Ambiente & Calore pelletkachels zijn ontwikkeld om maximale prestaties te behalen met minimaal verbruik. Het resultaat zijn fraai vormgegeven, duurzame en zeer betrouwbare pelletkachels waarmee men in stijl een woning comfortabel kan verwarmen.

100% Italiaanse top kwaliteit pelletkachels

Ambiente & Calore pelletkachels zijn van 100% Italiaanse productie. Italië staat bekend om hun productie van hoogwaardige kwaliteit de pelletkachels. De oorsprong van de pelletkachel is ontstaan in Italië vandaar dat ook alle belangrijke merken hier gevestigd zijn. Ambiente & Calore vertrouwd op de betrouwbaarheid en innovativiteit van zijn Italiaanse toeleveranciers, om met maximale inspanning te zoeken naar de beste onderdelen. Door deze onderlinge connectie tussen Ambiente & Calore enerzijds en de Italiaanse toeleveranciers anderzijds kan direct worden ingespeeld op eventuele technische veranderingen. Hierdoor levert Ambiente & Calore duurzame, hoogwaardige kwalitatieve pelletkachels die aan alle moderne technische eisen voldoen.

Certificering als extra kwaliteit kenmerk

Alle door Ambiente & Calore geproduceerde pelletkachels zijn voorzien van een certificering. Deze onafhankelijke instelling keurt pelletkachels op meerdere elementen waaronder kwaliteit, emissie, veiligheid en gebruiksgemak en komt met een waardecertificaat. Alle pelletkachels van Ambiente & Calore dragen dit certificaat en voldoen en voldoen hiermee aan strenge kwalitietseisen.

5 artikelen