opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs
Filters
€ 2080
€ 2939
Merk
Vermogen
Te verwarmen ruimte m³
Type
Model
Kanalisatie

Euroalpi pelletkachels

Euroalpi is een kwaliteitsmerk in Italiaanse pelletkachels sinds 1989 en opgericht door de famillie Zorzetto. Euroalpi pelletkachels staan bekend om hun hoge kwaliteit, Euroalpi is namelijk ISO9001 en TUV gecertificeerd. Alle pelletkachels worden volgens zeer strenge en hoogwaardige kwaliteit eisen geproduceerd in Meledo di Sarego (regio Venetië). Het produceren van de Euroalpi pelletkachels vindt plaats op drie verschillende locaties waardoor iedere fabriek zijn eigen specialiteit heeft. Het totale oppervlakte van het productieproces bestaat uit 25.000 m² fabriekshallen, het snijden en lassen van het plaatwerk en onderdelen voor de pelletkachels gebeurt in de 8.000 m² fabriekshal van het hoofdkantoor in Meledo di Sarego.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Een belangrijk verkooppunt van de Euroalpi pelletkachels is dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Alle Euroalpi pelletkachels worden in Italië geproduceerd, vanaf het ontwerp tot aan de productie. Hierdoor dragen de Euroalpi pelletkachels allemaal het het embleem "Created in Italy". Ondanks de Europese fabricage en ontwikkeling van een Euroalpi pelletkachel is de prijs zeer voordelig in vergelijking met andere leveranciers. Een ander belangrijk voordeel van een Euroalpi pelletkachel is dat doordat alle processen in Italië plaatsvinden de lijnen zeer kort en er bij  eventuele storingen of problemen snel en effectief kan worden gehandeld.

Milieuvriendelijk verwarmen met biomasa

Pellets zijn een biomassa product waarmee perfect een ruimte zoals een woning kan worden verwarmd. Euroalpi heeft haar pelletkachels dusdanig ontwikkeld dat men flink kan besparen op energiekosten en verbruik met het verbranden van pellets. De gehele Euroalpi collectie pelletkachels hebben een hoogwaardige technologie zodat het verbruik van bio pellets minimaal is. Alle Euroalpi pelletkachels zijn voorzien van de nieuwste technieken met een display waarop verschillende data zijn af te lezen en in te stellen. Daarnaast is het mogelijk om een pelletkachel uit te breiden met een afstandbediening of GSM module.

Hoogrendement verwarming

Voor het verwarmen van een woonruimte zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden, maar met een Euroalpi pelletkachel verwarmt men efficiënt, milieuvriendelijke en vooral goedkoop. Bij alle Euroalpi pelletkachels is de brandkamer bekleed met Rvs materiaal en de branderpot van volledig Rvs. Euroalpi heeft een ruime keuze in normale pelletkachels, met of zonder kanalisatie en modellen die men op de Cv aan kan sluiten. Ze zijn allemaal uitgevoerd met een ventilator-motor die de warme lucht de ruimte inblaast waardoor in een mum van tijd iedere ruimte behaaglijk warm wordt.

6 artikelen