opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Pelletkachel Marmolada 9,1kW

Artikelnr: 10000004

Kleur

Extra

Rookkanaal materiaal

2.146,00

Of betaal in termijnen vanaf 71,53 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen
Merk
Euroalpi
Vermogen
8-10 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 300
Type
Vrijstaand
Model
Normaal

Pelletkachel Marmolada 9,1kW Euroalpi

De Euroalpi Marmolada pelletkachel is made in Italy en heeft een vermogen van 9,1 kW wat geschikt is voor ruimte van 100m². De Euroalpi Marmolada pelletkachel heeft oa een compleet Rvs brandkamer en branderpot die zeer gemakkelijk schoon te maken zijn, doordat je niets los hoeft te schroeven. Pelletkachel Marmolada heeft een rendement van minimaal 92,49% met een zeer lage fijnstof uitstoot van 28,6mg/m³. Dit zijn belangrijke kernwaarden voor Euroalpi t.o.v. het milieu en energie verbruik van een pelletkachel. Euroalpi adviseert voor pelletkachel Marmolada type EnplusA1 pellet korrel voor een optimale verbranding met de minste reststoffen.

Kies de juiste Pelletkachel Marmolada 9,1 kW

Het is zeer belangrijk om de juiste pelletkachel te kiezen bij de inhoud(m³) van de (woon)ruimte. De te verwarmen ruimte moet passen bij de pelletkachel om zodoende de perfecte warmte te verkrijgen, niet te warm en niet te koud. Pelletkachel Marmolada 9,1 kW is geschikt voor een ruimte met een maximale inhoud van 260m³. Mocht een pelletkachel te groot(KW) zijn voor de benodigde ruimte dan is het advies van Euroalpi om het zuurstof(lucht) van buiten aan te zuigen d.m.v. een externe luchttoevoer.

Zuivere Lucht met Marmolada pelletkachel

Marmolada pelletkachel is voorzien van een soortement luchtbevochtiger. EuroAlpi heeft namelijk boven onder de afneembare afdekkap een Rvs waterschaaltje ingebouwd. Hier kan men water, etherische oliën of een aromatherapie in doen. Door de warmte verdampt dit en wordt het verspreid in de ruimte. Op deze manier wordt droge lucht voorkomen en heeft men minder last van astma, droge luchtwegen, hoofdpijn of andere aandoeningen en allergieën.

Pelletkachel voor ieder type woning

Niet iedere Pelletkachel is geschikt voor ieder type woning. Maar pelletkachel Marmolada kan daar en tegen in iedere woning geplaatst worden. Doordat de pelletkachel Marmolada is voorzien van een externe lucht aansluiting aan de achterzijde is er op deze manier sprake van een gesloten toestel. Hierdoor is de pelletkachel Marmolada ook te gebruiken in zogenaamde passieve woningen. Met passieve woningen worden WTW-woningen bedoeld en woningen die last hebben van een onderdruksituatie. Met de pelletkachel Marmolada van EuroAlpi behoort het tot het verleden dat in deze woningen geen pellet kachel te plaatsen is. De externe luchttoevoer zuigt namelijk verse lucht van buiten aan waardoor de problemen met reuk en onderdruk in dit type woningen zijn opgelost.

Pelletkachel Marmolada 9,1 kW is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen met een oppervlakte van ongeveer 100m²

Pelletkachel Marmolada 9,1 kW belangrijke voordelen:

Dubbelwandige pelletkachel, dus ook convectie warmte
Thermostaat instelbaar met 4x dag / week programma
Temperatuursensor
Uitneembaar Rvs binnenwerk en branderpot voor makkelijk schoonmaak
Hoger rendement door Rvs vuurkorf met beluchtingsopeningen
Mogelijkheid voor aromatherapie met ingebouwde reservoir
Schoonruitsysteem
Geruisloze dubbel gelagerde ventilator(<40dBA)
Multifunctioneel display (En/Du)
Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
Min 92,5% rendement en <13%CO
Optie: Afstandsbediening & GSM module

Pelletkachel Marmolada 9,1 kW specificaties:

Vermogen: 10,12LKW
Inhoud benodigde ruimte: max. 260m³
Voeding: 150-380w / 230v
Rendement: 92,49 %
Stofemissie: 28,6 mg/m³
Afmeting (hxbxd): 911/963x480x450mm
Tank inhoud: 17 kg
Pelletverbruik: 0,7-2,1 kg/uur
Brandduur: 8-24 uur
Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
Gewicht: 96 kg
Garantie: 2 jaar
Certificering: CE, TUV, BAFA, 15aB-VG, EN-14785

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Marmolada 9,1 kW op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items