opc_loader

Ambiente & Calore Pelletkachels

Ambiente & Calore pelletkachels zijn zeer milieuvriendelijke verwarmingsbronnen die het behoud van de aarde en natuur hoog in het vaandel hebben staan. Door te verwarmen met een Pelletkachel van Ambiente & Calore worden broeikasgassen en CO² uitstoot sterk verminderd, dit levert een enorme milieu besparing op. Hierdoor is het niet verwonderlijk dat de Nederlandse regering subsidie verleent op de aanschaf van een Pelletkachel, Ambiente & Calore probeert hier zoveel mogelijk op in te spelen met zijn moderne design volle pelletkachels. Ambiente & Calore heeft zijn eigen verwarmingssysteem ten behoeve van de pelletkachels ontwikkeld waardoor een zeer hoog rendement wordt behaald in combinatie met lage emissies. Hierdoor wordt het ecosysteem van het milieu beschermd, dus denk aan het milieu en kies voor een pelletkachel van Ambiente & Calore.

Meer Comfort door Ambiente & Calore

Door de passie van Ambiente & Calore door te verwarmen met als doelstelling een schoner milieu en een hoog verwarming rendement te behalen. Heeft Ambiente & Calore pelletkachels ontwikkeld met maximale prestaties en minimaal verbruik. U bent met een Ambiente & Calore pelletkachel dus in staat om comfort van uw woning te verhogen met een betrouwbaar en duurzaam product. Naast deze technische en gebruik eigenschappen hebben alle Ambiente & Calore pelletkachels ook nog eens een modern design en passen ze daardoor uitstekend in de hedendaagse interieurs.

100% Italiaanse top kwaliteit Pelletkachels

Ambiente & Calore pelletkachels zijn van origine een 100% Italiaanse productie. Italië staat bekend als productie land van de pellet kachels. De oorsprong van de pellet kachel is ontstaan in Italië vandaar dat ook alle belangrijke kwaliteit merken pelletkachels uit Italie komen. Ambiente & Calore vertrouwd op de betrouwbaarheid en innovativiteit van zijn Italiaanse toeleveranciers, om met maximale inspanning te zoeken naar de beste onderdelen. Door deze onderlinge korte connectie tussen Ambiente & Calore enerzijds en de Italiaanse toeleverancier anderzijds kan direct ingespeeld worden op eventuele technische veranderingen. Door al deze voordelen heeft Ambiente & Calore destijds besloten enkel nog onderdelen toe te passen in de pelletkachels die uit Italië komen. Hierdoor levert Ambiente & Calore duurzame hoogwaardige kwalitatieve pelletkachels die aan alle technische eisen voldoen.

Certificering als extra kwaliteit kenmerk voor de pelletkachel

Alle door Ambiente & Calore geproduceerd pelletkachels zijn voorzien van een certificering(keurmerk). Hierdoor wordt de kwaliteit van de Ambiente & Calore pelletkachels nog eens extra gewaardeerd door een onafhankelijk gecertificeerde instellingen die daarvoor zijn aangesteld. De pellet kachels worden getest onder de strengste kwaliteitsnormen die voldoen aan de strenge industriële regelgeving. Zo voldoen alle Ambiente & Calore pellet kachels aan de strenge eisen voor verbranding en uitstoot en vallen ver onder de grenswaarden die daarvoor gelden.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1