opc_loader

Euroalpi pelletkachels

Euroalpi is een kwaliteit merk in Italiaanse pelletkachels sinds 1989 en opgericht door de famillie Zorzetto. Euroalpi pelletkachels staan bekend om de hoge kwaliteit, Euroalpi is namelijk oa ISO9001 en TUV gecertificeerd. Alle pelletkachels worden volgens zeer strenge en hoogwaardige kwaliteit eisen geproduceerd in Meledo di Sarego(regio Venetië). Het produceren van de Euroalpi pelletkachels vindt plaats op 3 verschillende locaties waardoor iedere fabriek zijn eigen specialiteit heeft. Het totale opervlakte van het productieproces bestaat uit 25.000m² fabriekshallen, het snijden en lassen van het plaatwerk en onderdelen voor de pelletkachels gebeurt in de 8.000m² fabriekshal van het hoofdkantoor in Meledo di Sarego.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn met Euroalpi pelletkachels

Een belangrijk verkooppunt van de Euroalpi pelletkachels is dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Namelijk alle Euroalpi pelletkachels worden in Italie geproduceerd van het uit een metalen plaat stansen tot aan het assembleren van de pelletkachel. Hierdoor dragen de Euroalpi pelletkachels allemaal het het embleem "Created un Italy". Ondanks de Europese fabricage en ontwikkeling van een Euroalpi pelletkachel is de prijs zeer voordelig in vergelijking met andere leveranciers. Belangrijk voordeel van een Euroalpi pelletkachel is dat door het productieproces in Italië plaats vindt de lijnen zeer kort zijn bij eventuele storingen of problemen waardoor die zeer snel op te lossen zijn.

Milieuvriendelijk verwarmen met biomasa

Pellets zijn een biomasa product waar u perfect een ruimte zoals een woning mee kunt verwarmen. Euroalpi heeft haar pelletkachels dusdanig ontwikkeld dat men behoorlijk kan besparen op energiekosten en verbruik met het verbranden van pellets. De gehele Euroalpi collectie pelletkachels hebben een hoogwaardige technologie zodat het verbruik van bio pellets minimaal is. Alle Euroalpi pelletkachels zijn voorzien van de nieuwste tecnieken met een display waarop u verschillende data kunt aflezen en in kunt stellen. Daarnaast is het mogelijk om een pelletkachel uit te breiden met een afstandbediening of GSM module.

Hoogrendement verwarming met Euroalpi

Voor het verwarmen van een woonruimte zijn er diverse mogelijkheden maar met een Euroalpi pelletkachel verwarmt u efficiënt, milieuvriendelijke en goedkoop. Bij alle Euroalpi pelletkachels is de brandkamer bekleed met Rvs materiaal, en de branderpot van volledig Rvs. Euroalpi heeft een ruime keuze in normale pelletkachels met of zonder kanalisatie als ook modellen die men op Cv of aan kan sluiten. Iedere Euroalpi pelletkachel is uitgevoerd met een ventilator motor die de warme lucht de betreffende ruimte inblaast waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van een heerlijk verwarmd interieur.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1