opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Dora 8KW

Artikelnr: 10000088

Kleur

Rookkanaal materiaal

1.311,26

Of betaal in termijnen vanaf 43,71 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

  • Persoonlijk advies
  • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
  • Diverse veilige betaalmethoden
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% veilig bestellen
Merk
Punto Fuoco
Vermogen
8-10 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 200
Type
Vrijstaand
Model
Normaal

De Dora 8 kW met plat display

Dora 8 kW van Punto Fuoco heeft een plat display wat verzonken zit in de bovenkant. Hierdoor heeft het model een modernere vormgeving dan verbrandingskachels die een rechtopstaand display hebben. Daarnaast is de Dora zeer interessant geprijsd zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Met een verwarmingsrendement van minimaal 90% heb je een hoog rendement verbrandingskachel in huis geschikt voor ruimtes van 80m3 tot 200m³.

Dora 8 kW bespaart 30-50% op energie

Een kachel die stookt op pellets is de Dora 8Kw en heeft een optimale rendement verhouding van minimaal 93%. Door dit rendement en het snel bereiken van de gewenste temperatuur in combinatie met het lage verbruik bespaart u flink t.o.v. de huidige energiebron in je woning. Door het de lage fijnstof uitstoot in combinatie met CO, OGC-ect is deze kachel met pellets als brandstof ook nog eens goed voor het milieu. In de Eva Stampaggi model pellets kachels kunnen verschillende soorten kwaliteit pellets gebruikt worden, echter adviseert men vanuit Punto Fuoco het type EnA1 DIN+ pellet korrel van 6mm voor een optimale verbranding met het minste afval rest stoffen.

Dit model is bijna overal aan te sluiten door tegen buitenmuur te plaatsen

Belangrijk voordeel van een pelletkachel is dat er geen natuurlijke trek nodig is zoals bij een houtkachel. Hierdoor kan men onder bepaalde voorwaarden ook door de zijgevel naar buiten i.p.v direct recht omhoog naar de nok van het dak. Hierdoor zijn pelletkachels zoals model Dora 8 kW ook zeer geschikt voor in een flat, appartement, chalet, stacaravan, kantoor, slaapkamer, serre, veranda, tuinkamer en woonkamer te plaatsen. Het rookkanaal wordt aan de achter- of bovenkant aangesloten en kan op diverse manieren naar buiten gebracht worden. De 80 mm buis wordt d.m.v. een T-stuk aangesloten op de achteruitgang van de verbrandingskachel.

Dora 8 kW geschikt bij diverse toepassingen

Het is belangrijk om de juiste pelletkachel te kiezen voor jouw ruimte. Kijk daarbij naar de grootte  (inhoud) van het vertrek waar je dit model wilt plaatsen. Daarbij moet er rekening gehouden worden met de omgeving. Is er veel glas (serre, veranda) dan is er meer vermogen nodig dan wanneer het een normale woonkamer is. De Dora pelletkachel kan in de meeste normale woningen, chalets of stacaravans geplaatst worden. De warme lucht wordt verspreid d.m.v. een geruisloze.

Dora 8 kW belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat met instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby en modulair functie
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator (40 dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellet toevoer
- Optie: Afstandsbediening

Dora 8 kW specificaties:

* Maximaal vermogen: 8.8 kW
* Nominaal vermogen: 2.5-8 kW
* Rendement: 90%
* Verbruik: 0,6 - 1,8 kg/u
* Inhoud benodigde ruimte: max. 140 - 200m³
* Voorraad tank: 13 kg
* Brandduur: 7 - 22 uur
* Afmeting (hxbxd): 960 x 460 x 520 mm
* Pellet diameter: ENplusA1 Ø 6 mm
* Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
* Externe luchttoevoer(zuurstof): Ø 48 mm
* Gewicht: 58 kg
* Garantie: 2 jaar
* Certificering: EN-14785

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Dora op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachelkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0403031016
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items
1.311,26