opc_loader

Menu

12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Susy Slim 7,5Kw

Hierom bestel je een pelletkachel bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy 
pelletkachel uit italie

Kleur

1.558,25

Of betaal in termijnen vanaf 51,94 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Hierom bestel je bij Pelletkachelkiezen.nl:

 • Persoonlijk advies
 • Artikelen te bezichtigen in onze showroom
 • Diverse veilige betaalmethoden
 • 14 dagen bedenktijd
 • 100% veilig bestellen
Merk
Punto Fuoco
Vermogen
8-10 kw
Te verwarmen ruimte m³
tot 200
Type
Vrijstaand
Model
Plat

Susy Slim 7,5Kw Punto Fuoco

Deze pelletkachel valt meteen op door zijn ondiepe afmeting. Met een diepte van maar 23cm behoort de Susy Slim 7,5Kw van Punto Fuoco tot een van de smalste pelletkachels die er te verkrijgen zijn. Hierdoor is deze pelletkachel makkelijk plaatsen in nagenoeg alle ruimtes. De minimale afmetingen doen geen afbreuk aan de prestaties, deze zijn gelijkwaardig aan de grotere modellen. Ook met de kwaliteit zit het goed, deze kachel wordt gemaakt door Eva Stampaggi, een van de grootste fabrikanten van pelletkachels in Italië. Met twee verschillende pelletkachel merken, Eva Calor en Punto Fuoco bedient Eva Stampaggi de complete pelletkachel markt. Zo zijn de kachels van Eva Calor meer gericht op design met een exclusievere uitstraling en die van Punto Fuoco meer traditioneel met een scherpe prijs. De kwaliteit zijn van beide merken identiek.

Meer warmte met pelletkachel

De Susy Slim 7,5Kw van Punto Fuoco heeft een rendement van minimaal 90% wat in vergelijking met andere kachels zeer hoog is. Daarbij heeft de Susy Slim 7,5Kw pelletkachel een zeer lage fijnstof uitstoot. Dit zijn belangrijke kernwaarden van Punto Fuoco t.o.v. het milieu en energieverbruik. Punto Fuoco adviseert voor de Susy Slim 7,5Kw de pelletkorrel type EnplusA1 van 6mm voor een optimale verbranding met de minste afvalstoffen. Het rookkanaal wordt aan de achter- of zijkant van de pelletkachel aangesloten. De 80mm buis wordt d.m.v. een T-stuk aangesloten op de achter- of zijuitgang. Wanneer de zij aansluiting wordt gebruikt kan de pelletkachel direct tegen iedere wand of muur geplaatst worden wat een enorme besparing in ruimte teweeg brengt.

Kies het juiste vermogen

Het is erg belangrijk om de juiste kachel te kiezen bij de inhoud (m³) van de (woon)ruimte. Deze Susy Slim 7,5Kw is geschikt voor ruimtes tot max 160m³. Het vermogen moet juist zijn afgestemd op de ruimte waarin de pelletkachel geplaatst wordt. Bij een te grote ruimte zal de kachel op een koude winterdag de ruimte niet op temperatuur krijgen, maar bij een te kleine ruimte zal de kachel zelfs bij stationair draaien de temperatuur doen toenemen. Dit laatste is wel op te lossen door een externe luchttoevoer aan te sluiten zodat men verse lucht van buiten aan zuigt.

Degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs

De Susy Slim 7,5Kw is een ruime pellet kachel ondanks de geringe afmetingen. Hierdoor is deze kachel in iedere woonruimte te plaatsen. Het voorfront van de Punto Fuoco Susy Slim 7,5Kw heeft een breedte van 63cm. In het brede voorfront is een ruim ventilatierooster geplaatst waarachter de stille ventilator de warme lucht de ruimte in blaast. Punto Fuoco pelletkachels behoren met hun dubbel gelagerde ventilators tot de aller stilste pelletkachels ter wereld. Bovendien heeft de Susy Slim een grote glasruit waardoor er veel zicht op het vuur is. Binnen in de Susy Slim 7,5Kw pelletkachel wordt de kwaliteit van de elektronica gewaarborgd door het Micronova besturing systeem. Micronova behoort tot de grootste producent van besturingssystemen in Italië. Susy Slim 7,5Kw is zeer geschikt om in een woonruimte, kantoor, chalet, stacaravan, appartement, serre, veranda of showroom te plaatsen

Susy Slim 7,5Kw belangrijke voordelen:

- Wekelijkse thermostaat instelbaar met 4x dag aan/uit programma
- Intelligent verwarmingssysteem
- Automatische temperatuursensor
- 5mm dikke brandkamer
- Standby eco-stop
- Rvs branderpot
- Geruisloze 5 standen dubbel gelagerde ventilator(40dBA)
- Multifunctioneel Micronova display
- Tiptoets bediening voor temperatuur en pellettoevoer
- Optie: Afstandbediening

Susy Slim 7,5Kw specificaties:

 • Vermogen max./min.: 7,5 - 3,4 kw
 • Energielabel: A+
 • Te verwarmen ruimte: 70 - 160 m3
 • Verbruik min./max.: 0,7 - 1,5 kg/u
 • Voorraad tank: 12Kg
 • Afmeting (lxbxh): 63 x 23 x 102,5 cm
 • Gewicht: 70 kg
 • Garantie: 2 jaar

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Susy slim op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Laatst bekeken items