opc_loader

Fair kwaliteit verwarming uit Italie

Sinds 1985 is Fair verantwoordelijk voor de procuctie van Pelletkachels en ook Airco's. Deze twee product groepen behoren tot het complete productie proces. Pelletkachels van Fair zijn  een 100% Italiaans product. Ook de onderdelen die gebruikt worden voor de pelletkachel verwarming komen grotendeels allemaal uit Italië en zijn van Europese makelij. Hierdoor behoort Fair Europe tot de belangrijkste ondernemingen in pellet kachel productie van Italië.

 

Kies de juiste Fair pelletkachel

Fair heeft een compleet aanbod in pelletkachels en airconditioners. Het pellet kachel assortiment bestaat uit een ruime keuze in milieuvriendelijke lucht verwarmende pelletkachels en hydro pelletkachels. Alle modellen pelletkachels worden door Fair geproduceerd in verschillende kleuren en vermogens. Ook het airco assortiment heeft een ruime keuze in particuliere en commerciële airco's.

 

Design en functionaliteit gaan samen in de Fair pelletkachels

Het begint bij het juiste ontwerp van een pelletkachel. Daarna komt de werkelijke opbouw door vakkundig opgeleid personeel. Met het uiteindelijke doel om een zo hoog mogelijk verwarmingsrendement te bereiken. Door dit productieproces heeft Fair Europe bereikt dat alle pelletkachels voldoen aan de strenge milieunormen binnen de Europese unie. In Nederland wordt op de complete Bio pellet kachel serie €500,00 subsidie verleend.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1