opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Soft 80

Hierom bestel je een pelletkachel bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy 
pelletkachel uit italie

3.945,00

Kleur

Extra

Of betaal in termijnen vanaf 131,50 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Kenmerken
Merk:
Klover
Vermogen:
6-8 kw
Te verwarmen ruimte m³:
tot 200
Type:
Vrijstaand
Model:
Normaal
Ventilator:
Ja

Soft 80

Pelletkachel Soft 80 van Klover een kachel met wat gebogen zijpanelen. Hierdoor heeft het een zeer moderne strakke vormgeving en behoort het tot een van de meeste gekozen lucht pelletkachels uit de Klover collectie. Met het hedendaagse karakter van de pelletkachel past deze zowel in een modern als klassiek interieur. Dankzij zijn half ronde formaat kan hij bovendien gemakkelijk overal worden geplaatst, zelfs in de kleine ruimtes. Pelletkachel Soft 80 maakt gebruik van de ontwerp- en constructie expertise van het merk Klover. Klover pelletkachels staan bekend om de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij het productieproces. Naast deze kwaliteit kenmerken is de pelletkachel Soft 80 uitgerust met hoogtechnologische componenten die een hoge opbrengst met een laag verbruik garanderen. Natuurlijk wordt de maximale veiligheid gegarandeerd door Klover evenals de eco duurzaamheid in overeenstemming met de strengste wettelijke normen.

Kenmerken pelletkachel Soft 80

pelletkachelkiezen v icoon Gietijzeren bovenplaat, deur en rooster

pelletkachelkiezen v icoon Licht gebogen zijpanelen

pelletkachelkiezen v icoon Standaard Wifi

pelletkachelkiezen v icoon Zelfreinigende brander

pelletkachelkiezen v icoon Verschillende veiligheid sensoren op deur en pellet reservoir

Gegarandeerde besparingen en hoog comfort met pelletkachel

De pelletkachel Klover Soft 80 is een lucht pelletkachel met een ventilator die je in en uit kunt schakelen. Is het dus niet extreem koud en je wilt toch genieten van de vlam met een natuurlijke warmte. Dan schakel je de ingebouwde ventilator uit. Pelletkachel Soft 80 zal dan nog steeds blijven verwarmen op de natuurlijke convectie manier. Zo heb je geen last van de ventilator die warme lucht blaast en een klein beetje geluid produceert. Het pellet verbruik is altijd erg laag en levert echt verrassende resultaten op dankzij een concentraat van technologische innovaties. Een van deze innovaties in de Soft 80 pelletkachel is het revolutionaire Pellet Cruise Control-systeem. Dit door Klover gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat zonder in te leveren op het vermogen, het brandstofverbruik kan worden verminderd door het automatisch te doseren. De temperatuur en het comfort zijn zo constant en de kachel kan tot 3 uur langer werken op maximaal vermogen!

Klover pelletkachel brandt langer zonder extra pellets

Een andere grote technologische innovatie van Klover in de pelletkachel Soft 80 is het G.A.S. (Green Automatic Safety) systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de gietijzeren branderpot volledig automatisch gereinigd wordt. Dit gebeurt door gedeeltelijke en omgekeerde rotatie van de vuurpot. Er vindt dan een totale verbranding binnenin plaats door micro vergassing. Het gevolg hiervan is dat er een veel lagere emissie is met een brandstofbesparingen die tot 40 extra bedrijfsuren per maand garandeert! Dit gehele proces in de pelletkachel Soft 80 vindt plaats in alle veiligheid dankzij de anti-verstopping van de verbrandingslucht.

Pelletkachel met keramisch ontsteking

De keramische ontsteking van pelletkachel Soft 80 is tot zes keer sneller. Naast dat je minder lang hoeft te wachten tijden het opstarten gaat een kwartsgloeibougie ook veel langer mee, de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. De slijtage van een normale ontsteker is vele malen hoger en moet vaker vervangen worden, wat extra kosten met zich mee brengt. Bovendien worden met Klover keramische ontsteker de verschillende ontstekingstijden zoals het aanzetten, uitzetten en herstarten verder verkort. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de beheersing van de vlam beter regelbaar is met minder elektriciteit verbruik.

Klover pelletkachels efficiënt en veilig

Dankzij de nieuwste generatie besturingssystemen is de werking van de pelletkachel Soft 80 volledig automatisch, maar vooral bijzonder efficiënt en veilig. De besturingsmogelijkheden zijn legio. Het elektronische besturingssysteem beheert de volledige kachel zoals een handige wekelijkse automatische chrono thermostaat waarmee je tot vier dagelijkse werkingsperioden kunt instellen. Deze programmeerbare instellingen kunnen zelfs verschillend zijn voor elke dag van de week. Met de praktische afstandsbediening met touchscreen display kunnen de belangrijkste functies op afstand beheert worden. Klover heeft de meeste pelletkachels standaard voorzien van Wifi. Hiermee kan de pelletkachel Soft 80 op afstand worden bediend via de speciale MyKlover-app die kan worden gedownload op een smartphone of tablet.

Ecodesign pelletkachel Soft 80

Met een energieklasse A+ is pelletkachel Soft 80 een product wat voldoet aan de Ecodesign 2022-regelgeving. Deze regelgeving houdt in dat een pelletkachel moet voldoen aan bepaalde efficiëntie- en emissieparameters. Dit verwoord zich in een altijd erg laag pellet verbruik (tussen 0,6 en 1,76 kg / h). Met een vermogen van nominaal vermogen van 7,81 kW biedt de pelletkachel Soft 80 een groot vermogen met een zeer hoog rendement, tot > 91,8%.

Specificaties:

 • Maximaal vermogen: 2,7 - 8 Kw
 • Nominaal vermogen: 2,55 - 7,41 Kw
 • Rendement: >92,5%
 • Verbruik: 0,55 - 1,76 kg/u
 • Inhoud benodigde ruimte: max 195m³
 • Voorraad tank: 20 kg
 • Elektriciteitsverbruik: 30 - 340 Watt
 • Afmeting (lxbxh): 52,5 x 48 x 105 cm
 • Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
 • Externe luchttoevoer (zuurstof): Ø 40 mm
 • Gewicht: 145 kg
 • Garantie: 2 jaar

Extra downloadbare pelletkachel informatie

Nederlandse handleiding

Algemene instructie voor gebruik Klover pelletkachels

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Soft 80 op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
3.945,00