opc_loader
12,5 jaar ervaring
Milieuvriendelijk
Energiebesparend
Fysieke showroom
Gecertificeerde monteurs

Aura 80 Air

Hierom bestel je een pelletkachel bij Pelletkachelkiezen.nl:

pelletkachelkiezen webwinkelkeur logo
pelletkachelkiezen v icoon 100% veilig bestellen
pelletkachelkiezen v icoon Diverse veilige betaalmethoden pelletkachelkiezen betaalinformatie
pelletkachelkiezen v icoon 14 dagen bedenktijd om retourneren
pelletkachelkiezen v icoon 100% made in Italy 
pelletkachel uit italie

3.490,00

Kleur

Extra

Of betaal in termijnen vanaf 116,33 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Kenmerken
Merk:
Klover
Vermogen:
6-8 kw
Te verwarmen ruimte m³:
tot 200
Type:
Vrijstaand
Model:
Normaal
Ventilator:
Ja

Aura 80 Air

Pelletkachel Aura 80 air van Klover is een van de kleinste modellen van het merk onder de lucht gestookte pelletkachels. Met een eenvoudig maar verfijnd ontwerp weet de Aura 80 air zich aan te passen aan verschillende inrichtingsbehoeften. Met het hedendaagse karakter van de pelletkachel past deze zowel in een modern als klassiek interieur. Dankzij zijn kleine formaat kan hij bovendien gemakkelijk overal worden geplaatst, zelfs in de kleine ruimtes. Pelletkachel Aura 80 air maakt gebruik van de ontwerp- en constructie expertise van het merk Klover. Klover pelletkachels staan bekend om de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij het productieproces. Naast deze kwaliteit kenmerken is de pelletkachel Aura 80 air uitgerust met hoogtechnologische componenten die een zeer hoge opbrengst met een laag verbruik garanderen. Natuurlijk wordt de maximale veiligheid gegarandeerd door Klover evenals de eco duurzaamheid in overeenstemming met de strengste wettelijke normen.

Kenmerken pelletkachel Aura 80 air

pelletkachelkiezen v icoon Gietijzeren bovenplaat, deur en rooster

pelletkachelkiezen v icoon Maand lang verwarmen zonder te reinigen met zelfreinigende brander

pelletkachelkiezen v icoon Pellet voorraad reservoir deksel gaat licht open met hydraulisch systeem

pelletkachelkiezen v icoon Verschillende veiligheid sensoren

pelletkachelkiezen v icoon Volledig hermetisch gesloten pelletkachel (Hermetic)

pelletkachelkiezen v icoon Inclusief Wifi

Gegarandeerde besparingen en hoog comfort met pelletkachel

De pelletkachel Klover Aura 80 air is een lucht pelletkachel met air technologie, d.w.z. hij verwarmt de ruimte waarin hij is opgesteld door middel van ventilatie en kan unieke ruimtes tot 70 vierkante meter verwarmen. Het verbruik is altijd erg laag en levert echt verrassende resultaten op dankzij een concentraat van technologische innovaties. Een van deze innovaties in de Aura 80 air pelletkachel is het revolutionaire Pellet Cruise Control-systeem. Dit door Klover gepatenteerd systeem zorgt ervoor dat zonder in te leveren op het vermogen, het brandstofverbruik kan worden verminderd door het automatisch te doseren. De temperatuur en het comfort zijn zo constant en de kachel kan tot 3 uur langer werken op maximaal vermogen!

Klover pelletkachel brandt langer zonder extra pellets

Een andere grote technologische innovatie van Klover in de pelletkachel Aura 80 air is het G.A.S. (Green Automatic Safety) systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de gietijzeren branderpot volledig automatisch gereinigd wordt. Dit gebeurt door gedeeltelijke en omgekeerde rotatie van de vuurpot. Er vindt dan een totale verbranding binnenin plaats door microvergassing. Het gevolg hiervan is dat er een veel lagere emissie is met een brandstofbesparingen die tot 40 extra bedrijfsuren per maand garandeert! Dit gehele proces in de pelletkachel Aura 80 air vindt plaats in alle veiligheid dankzij de anti-verstopping van de verbrandingslucht.

Pelletkachel met keramisch ontsteking

De keramische ontsteking van pelletkachel Aura 80 air is tot zes keer sneller. Naast dat je minder lang hoeft te wachten tijden het opstarten gaan een kwartsgloeibougie ook veel langer mee, de levensduur wordt aanzienlijk verlengd. De slijtage van een normale ontsteker is vele malen hoger en moet vaker vervangen worden, wat extra kosten met zich mee brengt. Bovendien worden met Klover keramische ontsteker de verschillende ontstekingstijden zoals het aanzetten, uitzetten en herstarten verder verkort. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat de beheersing van de vlam beter regelbaar is met minder elektriciteit verbruik.

Klover pelletkachels efficiënt en veilig

Dankzij de nieuwste generatie besturingssystemen is de werking van de pelletkachel Aura 80 air volledig automatisch, maar vooral bijzonder efficiënt en veilig. De besturingsmogelijkheden zijn legio. Het elektronische besturingssysteem beheert de volledige kachel zoals een handige wekelijkse automatische chrono thermostaat waarmee je tot vier dagelijkse werkingsperioden kunt instellen. Deze programmeerbare instellingen kunnen zelfs verschillend zijn voor elke dag van de week. Met de praktische afstandsbediening met touchscreen display kunnen de belangrijkste functies op afstand beheert worden. Klover heeft de verschillende pelletkachels zoals ook de Aura 80 air uitgerust met een standaard wifi-systeem. Hiermee kan de pelletkachel Aura 80 air op afstand worden bediend via de speciale MyKlover-app die kan worden gedownload op een smartphone of tablet.

Ecodesign pelletkachel Aura 80 air

Met een energieklasse A+ is pelletkachel Aura 80 air een product wat voldoet aan de Ecodesign 2022-regelgeving. Deze regelgeving houdt in dat een pelletkachel moet voldoen aan bepaalde efficiëntie- en emissieparameters. Dit verwoord zich in een altijd erg laag pellet verbruik (tussen 0,6 en 1,76 kg / h). Met een vermogen van nominaal vermogen van 7,81 kW biedt de pelletkachel Aura 80 air een groot vermogen met een zeer hoog rendement, tot > 91,8%.

Specificaties:

 • Maximaal vermogen: 2,64 - 8,51 Kw
 • Nominaal vermogen: 2,48 - 7,81 Kw
 • Rendement: >91,8%
 • Verbruik: 0,55 - 1,76 kg/u
 • Inhoud benodigde ruimte: max 195m³
 • Voorraad tank: 20 kg
 • Elektriciteitsverbruik: 68 - 505w
 • Afmeting (lxbxh): 52 x 48 x 101 cm
 • Rookkanaal uitgang: Ø 80 mm
 • Externe luchttoevoer (zuurstof): Ø 50 mm
 • Gewicht: 100 kg
 • Garantie: 2 jaar

Extra downloadbare pelletkachel informatie

Nederlandse handleiding

Algemene instructie voor gebruik Klover pelletkachels

Levering pelletkachel

Je kan pelletkachel Aura 80 air op verschillende manieren thuis krijgen. Zo kan je ervoor kiezen om deze na bestelling op afspraak bij ons op te halen. Maar het is ook mogelijk deze door Pelletkachlkiezen te laten bezorgen. Wij regelen dit met transportbedrijf Thijs logistiek, zij halen de kachel bij ons op en leveren hem de volgende dag bij je thuis af. Informeer naar de kosten die daarvoor gerekend worden. Ook is het mogelijk dat Pelletkachelkiezen bij je thuis de complete installatie verzorgt. Wij maken hiervoor graag een passende offerte.

Contact gegevens:
Pelletkachelkiezen.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: (+31) 0402826082
Email info@pelletkachelkiezen.nl

Klik voor de openingstijden

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
3.490,00